De highlights van de iPad Air
De iPad Air is natuurlijk niet voor niets een populaire telg van Apple. Het device heeft je veel voordelen te bieden, zowel intern als extern. Inmiddels zijn er meerdere modellen uitgekomen van de iPad Air. Zo kennen we ook de iPad Air, de opvolger van deze topper. Ook de iPad Mini heeft wel wat overeenkomsten met de iPad Air. De Apple iPad Air is ideaal voor iedereen die graag comfortabel en prettig werkt met een relatief klein device.

Een unieke vormgeving en een prachtig display
De vormgeving van de Apple iPad Air is werkelijk spraakmakend. De iPad Air heeft een dikte van slechts 7,5 millimeter en weegt dan ook niet meer dan een halve kilo. Het device is voorzien van een unibodybehuizing van aluminium, waardoor het toestel extra licht is. Ideaal om mee te nemen zonder dat je er hinder van ondervindt. De iPad Air is voorzien van een 9,7 inch Retina display. Wie eenmaal de scherpte en kleurrijkheid van een Retina display heeft ervaren wil nooit meer anders. Er zijn namelijk meer dan driemiljoen pixels te vinden in dit display.

Zeer snel en toch heel duurzaam
Snelheid en duurzaamheid gaan vaak niet samen. Als je een snel apparaat wilt, dan moet je er toch vanuit gaan dat de batterij sneller leeg is. Bij de iPad Air is dit zeker niet het geval. Er is een A7-chip met een 64-bits architectuur in het toestel aangebracht, waardoor de Apple iPad Air bijzonder snel is. Toch kun je gemakkelijk tien uur werken met het device als de batterij volledig opgeladen is.

Ook voor snel surfen
De iPad Air is ook supersnel als het om surfen gaat. We willen allemaal zo snel mogelijk door de online wereld reizen, en dit kan met de iPad Air. De wifi-verbinding is bijzonder snel dankzij de 802.11n met MIMO. Overigens kun je echt overal ter wereld gebruik maken van een supersnelle verbinding door de toevoeging van het Wi-Fi + Cellular model.

Apps en de App Store
De iPad Air heeft al diverse praktische apps bij aankoop. Zo krijg je de iPad Air geleverd met handige apps voor onder meer videogesprekken, foto’s, filmpjes, documenten, spreadsheets, presentaties, e-mail, internet en muziek. Deze apps hoef je zelf dus niet meer te downloaden vanuit de App Store. Echter, er staan nog talloze interessante apps voor je klaar in de App Store. Meer dan een half miljoen apps die speciaal voor de iPad Air werden ontwikkeld zijn te downloaden in de App Store. Deze apps zijn ontworpen met iPad technologieën, waardoor deze optimaal functioneren op de iPad Air.

Slide Over
Natuurlijk heeft de iPad Air unieke features waar je handig gebruik van kunt maken. Uiteraard is de iPad Air voorzien van het veilige, innovatieve, geavanceerde en vooral ook intuïtieve besturingssysteem iOS 9. De apps zijn stuk voor stuk aanzienlijk verbeterd voor de iPad Air en je hebt nieuwe mogelijkheden , zoals Beeld in Beeld en Slide Over. Met de iPad Air kan iedereen snel, eenvoudig, effectief en plezierig werken.