MacBook Pro

MacBook Pro

Meer power. Meer prestaties.

In Oktober 2016 is de laatste versie van de MacBook Pro uitgebracht. Het is daarmee de laatste en nieuwste MacBook die door Apple is uitgebracht. Zoals Apple zelf zegt: De nieuwe MacBook Pro is ongelooflijk dun en licht, en sneller en krachtiger dan voorheen. Niet eerder was het display zo helder en kleurrijk. Bovendien is hij uitgerust met Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde glazen strook die je kunt bedienen met Multi‑Touch-gebaren. Zo heb je altijd direct toegang tot alle tools die je wilt gebruiken. De MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou. De MacBook pro is verkrijgbaar in een 13-inch en een 15-inch model, in het zilver en het grijs.

Qua processors en opslag heeft de Pro momenteel wel de meeste keuzemogelijkheden. Mede natuurlijk omdat deze versie de laatste uitgave van Apple is. Je kunt kiezen uit 2 processors (Intel Core i5 en i7), 8 GB of 16 GB werkgeheugen en zelfs 3 verschillende opslagcapaciteiten ( 128 GB, 256 GB of 512 GB SSD opslagcapaciteit)

MacBook Pro

Meer power. Meer prestaties.

Voordelen van de MacBook Pro

De MacBook Pro is een ijzersterke laptop waar je veel van mag verwachten. Of het nu gaat om tekstverwerken, om het verwerken van beeldmateriaal of om het spelen van games; de MacBook Pro kan het aan. Het grootste voordeel van de MacBook Pro is dan ook de kracht die er in de laptop te vinden is. Dit brengt natuurlijk wel mee dat deze MacBook wat zwaarder is dan bijvoorbeeld de MacBook Air. De MacBook Pro is in verschillende types verkrijgbaar en goed uit te breiden wanneer je dit wilt.
Lees meer

Meer prestaties en extra power

De MacBook Pro zorgt met de extra power die eraan is toegekend voor meer prestaties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om heel snel hoge resolutiefoto´s te retoucheren en te bewerken. De nieuwe Intel Core processors zijn inmiddels van de achtste generatie en leveren een ongekende hoogte als het gaat om de rekenkracht. De 6-core Intel Core i9 processor is bijvoorbeeld in vergelijking met de vorige generatie al tot 70% sneller. Deze processor maakt onderdeel uit van het 15-inch model van de MacBook Pro.
Lees meer

Geheugen en graphics

Met betrekking tot het geheugen geldt dat de 15 inch MacBook Pro ideaal is om met grote bestanden te werken of als betere prestaties een eis zijn. Dat geldt ook als er sprake is van het gebruik van meerdere professionele applicaties. Het is bijvoorbeeld een optie om de 15 inch uitvoering samen te stellen met 32GB geheugen in de vorm van 2400-MHz DDR4 geheugen. De graphics maken indruk met de Radeon Pro grafische processor en de 15 inch uitvoering is daarbij ook nog bijzonder zuinig in gebruik is.
Lees meer

Beveiliging

Met betrekking tot de beveiliging geldt dat er sprake is van de toepassing van een Apple T2-chip. Deze is speciaal ontwikkeld voor Apple en betreft een zogenoemde Mac-siliciumchip en maakt de MacBook Pro extra veilig. De Apple T2-chip is zowel te vinden in de 13-inch uitvoering als in de 15-inch versie. Het opstarten verloopt altijd veilig en er is sprake van een versleutelde opslag met meerdere controllers die in de chip zijn ingebouwd.
Lees meer

Uitgelichte producten