MacBook Pro

In Oktober 2016 is de laatste versie van de MacBook Pro uitgebracht. Het is daarmee de laatste en nieuwste MacBook die door Apple is uitgebracht. Zoals Apple zelf zegt: De nieuwe MacBook Pro is ongelooflijk dun en licht, en sneller en krachtiger dan voorheen. Niet eerder was het display zo helder en kleurrijk. Bovendien is hij uitgerust met Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde glazen strook die je kunt bedienen met Multi‑Touch-gebaren. Zo heb je altijd direct toegang tot alle tools die je wilt gebruiken. De MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou.

De MacBook pro is verkrijgbaar in een 13-inch en een 15-inch model, in het zilver en het grijs.

Qua processors en opslag heeft de Pro momenteel wel de meeste keuzemogelijkheden. Mede natuurlijk omdat deze versie de laatste uitgave van Apple is. Je kunt kiezen uit 2 processors (Intel Core i5 en i7), 8 GB of 16 GB werkgeheugen en zelfs 3 verschillende opslagcapaciteiten ( 128 GB, 256 GB of 512 GB SSD opslagcapaciteit)

goedkope macbook pro 2015 kopen

Voordelen van de MacBook Pro

De MacBook Pro is een ijzersterke laptop waar je veel van mag verwachten. Of het nu gaat om tekstverwerken, om het verwerken van beeldmateriaal of om het spelen van games; de MacBook Pro kan het aan. Het grootste voordeel van de MacBook Pro is dan ook de kracht die er in de laptop te vinden is. Dit brengt natuurlijk wel mee dat deze MacBook wat zwaarder is dan bijvoorbeeld de MacBook Air. De MacBook Pro is in verschillende types verkrijgbaar en goed uit te breiden wanneer je dit wilt.

Een goedkope MacBook Pro is verkrijgbaar vanaf € 1399,-. Wil je alles erop en eraan dan kost de MacBook Pro € 3140,-
Kijk in ons overzicht voor een goedkope MacBook Pro!