iMac aanbieding: de beste computer van Apple

iMac aanbieding: de beste computer van Apple

Eigenlijk wordt de iMac al jaren ondergewaardeerd. Waar Windows PC’s veelal de norm zijn, heeft deze desktopcomputer van Apple je ook een hoop te bieden. Een goed moment om dit te ontdekken aan de hand van één van de mooie iMac aanbiedingen die te vinden zijn op deze website. Wij vergelijken verscheidene online verkooppunten, allen betrouwbaar en met voordelige klantvoorwaarden, zodat jij altijd de beste iMac aanbieding op het internet zal vinden. Hieronder zetten we een aantal iMacs voor je op een rijtje, zodat jij de iMac aanbieding zal vinden die aansluit op jouw behoeften.

iMac Pro

De ultieme editie van de iMac is de iMac Pro. Deze alles-in-één persoonlijke desktopcomputer bevat alles, het is niet voor niets dat Apple claimt dat deze laptop de krachtigste Mac aller tijden is. Dankzij de krachtige Apple A2 chip, snelle processoren, LED backlighting, diverse opslagruimten, 1080p camera en 16 GB video geheugen is geen enkele taak deze iMac te veel. Dit maakt de iMac Pro dé keuze voor de echte professional. Kijk snel rond op deze site voor de beste iMac aanbiedingen.

iMac G5

De iMac G5 is de eerste iMac waarbij de computerkast en de monitor als één geheel bij elkaar zitten. Door deze compactheid past de iMac G5 bij iedereen. Maar er zijn meer redenen om voor deze iMac te kiezen. Deze iMac zal de laatste iMac zijn die gebruik maakt van de PowerPC processor, waardoor Mac OS 9 applicaties nog steeds gerund kunnen worden op deze computer. De algehele excellence van de hardware maken dit een iMac aanbieding die absoluut de moeite waard is.

iMac Intel

Deze Macintosh computer is de eerste Apple computer die gebruik maakt van de processoren van Intel in plaats van PowerPC processoren. Het meest recente model van de iMac Intel is uitgekomen in 2017, en bevat de krachtige Intel i5 processor. Hierdoor is deze computer zowel geschikt voor verscheidene taken die wat vergen van je computer als voor games en videos.