Studentenkorting op de Macbook Pro

Studentenkorting op de Macbook Pro

Als student kun je tegenwoordig simpelweg niet meer zonder laptop. Voor papers, groepsopdrachten en essays is het handig om te beschikken over een mobiele computer, zodat je waar en wanneer je maar wilt kunt werken aan jouw schoolopdrachten. Of het nu op de universiteit is, thuis op je kamer of buiten in de zon, aan de hand van een goede laptop kun je overal werken. Wij snappen maar al te goed hoe belangrijk het is om te beschikken over een goede laptop. Daarom kun je via deze site een mooie Macbook Pro met een flinke studentenkorting.

De voordelen van een Macbook Pro

Studentenkorting is altijd een goede reden om voor een product te kiezen, maar er zijn meerdere redenen te benoemen waarom de Macbook Pro een ideale laptop is voor iedere student. Dit model van Apple, verkrijgbaar in een 13 inch en een 15 inch variant, is de eerste Apple laptop die gebruik maakt van de processoren van Intel. Intel, van zichzelf een gerenommeerd merk, staat bekend om het creëren van de crème de la crème op het gebied van processoren. Mooi, want door deze snelle processoren is geen enkele taak te veel voor deze laptop. Werk je aan grote opdracht waarbij je veel tabbladen open hebt staan en constant moet alterneren tussen je browser en je tekstverwerker? Geen probleem, de

Macbook Pro kan het allemaal aan

Maar er is meer. De recentere modellen van de Macbook Pro maken gebruik van Retina Display, waardoor je kunt genieten van een haarscherp beeld. Tevens bevat de laatste versie van deze laptop een innovatief authenticatiesysteem genaamd Touch ID. Alleen jij kunt jouw laptop openen aan de hand van jouw vingerafdruk. Dankzij de krachtige hardware en de gebruiksvriendelijkheid van deze laptop is de Macbook Pro ideaal voor elke student. Scoor nu je Macbook Pro met een flinke studentenkorting.