Jouw jaarlijkse mega bespaardeal op een MacBook

Jouw jaarlijkse mega bespaardeal op een MacBook

Aangezien je hier op deze website bent, is er een grote kans dat jij op zoek bent naar hoe je nu goedkoop een MacBook kunt kopen. Laten we eerlijk zijn, Apple producten zoals iMacs, Macbooks, iPad’s en iPhone zijn ontzettend gaaf en functioneel, alleen is de prijs erg hoog en voor veel mensen niet altijd te betalen. Logisch dus dat jij hier bent om te kijken of er manieren zijn om een goedkope MacBook te kopen.

Om een goedkope MacBook of ander Apple product te kopen zijn er meerdere manieren. Voordat ik je mijn tip ga geven hoe je gebruik kunt maken van de jaarlijkse bespaardeal op Apple producten, kijken we eerste naar de overige mogelijkheden om een MacBook te kopen.

2ehands Macbooks en Apple producten

Hoewel nieuw onze voorkeur heeft, is het 2ehands aanschaffen van een MacBook ook een goede optie wanneer je niet over het budget beschikt om een nieuwe laptop te kopen. Op websites zoals Marktplaats vind je meer dan genoeg advertenties van mensen uit heel Nederland die van hun Apple producten af willen.

Het mooie van Apple is dat het langs z’n waarde houdt. Tot op het moment dat er een nieuw product verschijnt. Veel mensen willen dan graag de allernieuwste iPhone of de nieuwe Macbook Air hebben. Met als gevolg dat ze deze op Marktplaats gaan aanbieden en door het grote aanbod de prijs laag moeten houden voor hun 2e hands product.

Hier kun jij optimaal van profiteren. Hoewel je wel je best moet doen om een goede 2ehands te kopen die nog goed werkt, en al die tijd netjes is gebruikt. Adviseren wij je om in dat geval toch ook naar een refurbished Apple product te kijken.

Refurbished Macbooks

Je hebt er ongetwijfeld van gehoord ‘Refurbished producten’ Deze term is de laatste jaren steeds vaker voorbij gekomen en zijn er zelfs winkels die refurbished producten verkopen. Leap is zo’n winkel die uitsluitend refurbished Apple producten verkoopt. Refurbished producten zijn ook tweedehands maar opgeknapt. Dat betekend dat een bedrijf zich heeft gespecialiseerd in het opknappen van dat bepaalde product.

He bedrijft koopt het goedkoop in, waarna het apparaat, in dit geval een MacBook, helemaal naloopt om te kijken wat er niet goed werkt en eventuele beschadigingen weghaalt en het apparaat weer als nieuw laat functioneren. Vaak krijg je hier ook nog enkele maanden garantie bij.

Nieuw maar dan wel met een flinke korting

Natuurlijk prefereren wij een nieuw product. Helemaal nieuw, zo uit de winkel en met garantie is natuurlijk het allerbeste. Alleen hier betaal je doorgaans veel meer voor dan voor een refurbished of 2ehands product. Echter zijn er van die momenten in het jaar waarop je met veel korting een Apple product kan aanschaffen. Apple geeft normaal gesproken geen korting op MacBook en andere producten. Maar een keer per jaar maken ze daar een uitzondering op. En kun jij bij de Mediamarkt BTW vrij Apple producten kopen.

Apple producten BTW vrij

Deze BTW vrije Apple actie wordt georganiseerd vanuit de Mediamarkt en is maar zeer beperkt. Deze actie wordt een keer per jaar gehouden en kun je bij alle media markten in Nederland en via de webshop BTW vrij een nieuwe MacBook, iMac, iPhone of iPad kopen.

Met deze mega bespaar deal is een korting van 100,- op een MacBook net ongewoon. Je betaald tenslotte geen BTW van 21% op je product. Hierdoor worden veel producten al gauw 100,- of meer goedkoper. Een buitenkansje wanneer je opzoek bent naar een goedkope MacBook.

Deze actie wordt een keer per jaar gehouden dit gaat vaak gepaard met een grote marketing campagne op TV en in verschillende kranten en andere marketing strategieën.

Grote kans dat je deze actie dus gaat tegenkomen. Mocht je om de een of andere reden bang zijn om de Apple aanbieding bij de Mediamarkt te missen. Dan kun je ook kijken bij Bespaardeals. Deze website houdt van alle grote webshops de aanbiedingen in de gaten en vind je hier altijd leuke acties bij webwinkels zoals die van De Mediamarkt, maar ook van Bol.com en Yourmacstore.